عطر او د کاد ادو تویلت مردانه له اوکسیتان ان پروونس
L Occitane en Provence Eau de Cade
9,300,000 تومان
ناموجود
زمان ارسال سفارشات حدوداً 14 روز کاری می باشد.
گروه بویایی |
چوبي معطر |
---|---|
حجم |
100 میل |
جنسیت |
آقایان |
نوع عطر |
ادو کلن |
طبع |
معتدل |
مشخصات عطر cade او د کاد ادو تویلت مردانه | L Occitane en Provence Eau de Cade
کارینه دوبرولی به عنوان عطار چیره دست برند له اوکسیتان ان پروونس در ساخت عطر مردانه L Occitane en Provence Eau de Cade از ترکیبات چوبی گیاهی استفاده کرده است:
- اسانس اولیه: ترنج و جاودانه
- اسانس میانی: سدر و فلفل صورتی
- اسانس پایه: درخت عرعر و لابدانوم
معرفی ادو کید ادو تویلت مردانه
عطر L Occitane en Provence Eau de Cade مردانه از محصولات برند له اوکسیتان ان پروونس بوده که در سال 2014 از آن رونمایی و به بازار جهانی معرفی کرده است. L Occitane en Provence که جزو برندهای شناخته شده کشور فرانسه می باشد این عطر را مناسب آقایان طراحی و تولید کرده، این محصول برای عاشقان عطرهای معتدل و تلخ دلپذیر بوده و آنها را به وجد خواهد آورد، دوست داران عطر Cade می توانند با خیال راحت از ضمانت اصالت نسبت به خرید اینترنتی این محصول اقدام نمایند. این عطر با داشتن رایحهی چوبی معطر مناسب فصول پاییز و بهار بوده و در بسته های 100 میل به فروش می رسد.
خرید عطر cade اورجینال
این محصول برای افرادی که می خواهند عطری تند از برند L Occitane en Provence را در کلکسیون عطر های خود داشته باشند مناسب است. شما آقایان عزیز برای خرید اینترنتی عطر کاد با قیمت مناسب و ضمانت اصالت کالا می توانید از فروشگاه اینترنتی عطر استفاده کنید.
نقد و بررسی انواع عطر و ادکلن مردانه و زنانه، با کمک پارامتر هایی مانند بررسی قدرت پخش بوی عطر، اندازه ماندگاری عطر و ادکلن، هزینه و قیمت عطر و ادکلن، تاریخچه شرکت طراح و برند عطر و ادکلن، بررسی مشخصات ظاهری عطر و ادکلن مانند بسته بندی، رنگ عطر، اندازه و ابعاد، حجم و ویژگی های فیزیکی و همچنین بررسی روش استفاده از عطر و ادکلن (رسمی، مجلسی، کاری، کژوال و..) و نظرات کاربران در مورد قیمت عطر cade، چک کردن نت های بویایی عطر و در پایان امکان خرید آسان عطر و ادکلن مردانه و زنانه که در این نقد و بررسی ها در نظر گرفته می شود.
ادکلن cade
ادکلن مردانه و شیک که محصول سال 2014 می باشد. این عطر دوست داشتنی با رایحهی جذاب چوبی معطر و طبع معتدل مناسب استفاده در روزهای معتدل تا سرد سال است. طراح آن کارینه دوبرلی می باشد.
وزن |
100 گرم |
---|---|
گروه بویایی |
چوبي معطر |
حجم |
100 میل |
جنسیت |
آقایان |
نوع عطر |
ادو کلن |
طبع |
معتدل |
برند |
له اوکسیتان ان پروونس |
کشور مبدا |
فرانسه |
سال تولید |
2014 |
عطار |
کارینه دوبرولی |
فصل |
بهار -پاییز |
ماندگاری |
خوب |
پراکندگی |
خوب -عالی |
نت آغازی |
ترنج و جاودانه |
نت میانی |
سدر و فلفل صورتی |
رایحه |
تند |