برند عطر و ادکلن کارون
Parfums Caron یک خانه عطر افسانه ای فرانسوی است که توسط ارنست دالتروف در سال 1904 تأسیس شد. دالتروف بدون هیچ آموزش رسمی به عنوان عطرساز، اما با عشق به عطر که توسط مادرش القا شده بود و بویایی بسیار با استعدادی داشت، دست به خلق چیزی زد که در ادامه به عطر می رسید. از ماندگارترین و محبوب ترین خانه های عطر در تاریخ صنعت عطرسازی.
داستان Parfums Caron داستان عشق پنهانی است. دالتروف یک خیاط پیشین به نام Felicie Wanpouille را به عنوان مشاور هنری شرکت استخدام کرد. Wanpouille بر طراحی بطری و بسته بندی شرکت نظارت داشت و نقش مهمی در موفقیت ایفا کرد. Wanpouille، موزه ی دالتروف بود، و شایعه شده بود که دالتروف دلباخته ی او شده است، اما هرگز به طور رسمی عشق خود را به ارنست اعلام نکرد. موفقیت بزرگ و جاهطلبی فوقالعاده این زوج، و همچنین جریانهای پنهان احساسی در روابط شخصی و حرفهای آنها، منجر به برخی از نوآورانهترین و محبوبترین عطرهای قرن بیستم شد.
- نام انگلیسی برند: Caron
- نام فارسی: کارون
- کشور مبدا : فرانسه
- نوع فعالیت : عطر و ادکلن (نیش دیزاینر)
- شرکت مادر: Cattleya Finance
- آغاز فعالیت: 1911
- تعداد عطرها : 127
- بیشترین نت های استفاده شده : مشک، یاس، وانیل
- کالکشن ها : Collection Merveilleuse | Eaux de Caron | La Collection Merveilleuse | La Collection Merveilleuse | La Collection Privée | La Selection | Les Colognes Sublimes | Les Nouveaux Parfums Fontaines | Pour Un Homme de Caron | The Duo of Poivre
- عطار های همکار با این برند: ژان ژاک، ارنست دالتروف، ریچارد فریسه، میشل مورستی، ویلیام فریسه، جرارد لفور، آکیکو کامی و …
آغاز موفقیت های بزرگ کارون
Narcisse Noir (1911) اولین عطری بودکه از برند عطر و ادکلن کارون به شهرت رسید. این عطر نمادین بعداً در فیلم “Sunset Boulevard” که در دستان آژیر نمایشگر گلوریا سوانسون قرار داشت جاودانه شد. برخی گفته اند که N’Aimez Que Moi (“هیچ کس جز من را دوست نداشته باش”) ابراز محبت پنهانی بین دالتروف و وانپوئیل است. (این نسخه که در سال 1916 منتشر شد همچنین برای سربازان مناسب بود که عزیزان خود را به عنوان یک فراموشکار تقدیم کنند.) «تاباک بلوند»، که در سال 1919 معرفی شد، برای سبک جدیدی از زنان در حال ظهور در آن زمان طراحی شده بود.
ادامه ی فعالیت عطر سازی برند Caron
با نزدیک شدن به جنگ جهانی دوم و نزدیک شدن نازی ها، دالتروف، که یهودی بود، برای فرار از آزار و اذیت به آمریکا گریخت و کارون را در دستان بسیار توانای وانپوئی گذاشت. دالتروف هرگز به اروپا بازنگشت و در سال 1947 درگذشت. وانپوئی عطر سازی را ادامه داد و عطرهای جدیدی را با همکاری دیگر عطرسازان معرفی کرد و تا زمان مرگ خود در سال 1967 بر عملیات نظارت داشت.
پاتریک آلس، کارون را در سال 1998 خریداری کرد، آلس گروپ خانه عطر فرانسوی معروف را به Cattleya Finance، شرکت سرمایه گذاری خصوصی بنجامین و آریان دو روچیلد، در سال 2018 فروخت.
معرفی 5 عطر محبوب برند عطر و ادکلن Caron:
-
مونتین
ورودهنوز حساب کاربری ندارید؟
ایجاد یک حساب کاربری؟